Nyheder: kopier Apple IOS 5.0 konkurrencen?

kopier Apple IOS 5.0 konkurrencen?

June 07, 2011

Selvom man nok vil kunne genkende en masse funktioner, er de bestemt gode at få med

Apple Holdet har netop nu præsenteret IOS 5,0 på WWDC 2011, og det indeholder mere end 200 nye funktioner til dig som slutbruger.

Hvis du kender til andre styresystemer, vil du vide, hvor Apple kunne have fået nogle af sin inspiration fra.

En af de største ændringer er, at Push Notification System som der er blevet moderniseret, og det er en må siges at være en tiltrængt efterbehandling.


Det oprindelige push anmeldelse system fungerede ved at have en server som stod og sendte pop-over-beskeder til din telefon i midten af ​​skærmen.

Dette kunne være til tider være en smule påtrængende.

Det nye push anmeldelse system i Ios 5,0 vil give dig en "mindre" indikation af, at du har en besked
(eller meddelelse) som ses øverst på skærmen, som du efterfølgende kan trække ned i og derved få adgang til dine beskeder.

Android har længe været i stand til at bruge denne pull-down metode for at se anmeldelser og det er en god måde at se hvad der foregår uden at have hele din arbejdsgang afbrudt.

Kamera delen har også fået en masse nye funktioner, herunder om redigeringsfunktioner, dybere Twitter integration, photostream icloud deling service med mere, men en af ​​de rigtig smarte ting er "instent shot".
 
Dvs. at du hurtigt kan tage billeder uden at skulle låse din smartphone op. Vi har alle haft en situation, hvor vi ønskede vi hurtigt kunne tage det der super magiske billede, men fordi vi famlede med at låse telefonen op, samt starte kameraet og derefter skulle tage billedet, så var det ofte forsent.

Selv hvis du har en adgangskode, kan du hoppe ind i kameraet, i en fart.

Dette er en fantastisk idé, men ikke nyt. Windows Phone 7, har nemlig præsenteret denne funktion. Men bestemt godt, at iPhone endelig har en iShutter funktion som de kalder det.

iMessage burde gå hen og blive vildt populært, fordi det giver dig mulighed for at tale med andre IOS brugere via tekst, video og fotos, og det vil ikke koste dig ekstra. Det kunne godt lyde lidt som BlackBerry BBM.

Der er bestemt ikke noget galt med, at Apple låne elementer fra andre platforme til IOS 5,0, da disse sandsynligvis vil føre til et endnu bedre produkt for forbrugerne.

Tjek den lidt anderledes video herunder, som viser nogle af de forskellige opdateringer. :)

Tilbage

Videoer om kopier Apple IOS 5.0 konkurrencen?

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk