Nyheder: Min baby til iPhone og iPad

Min baby til iPhone og iPad

June 26, 2018

Denne app er et online opslagsværk til nybagte forældre.

"Min baby" app'en er udviklet til på iPhone, iPad og til Android mobiltelefoner. Den fungerer som et opslagsværk der forsyner dig med inspiration og svar på mange af de spørgsmål og problemstillinger man tumler med som grønne forældre. Du kan betragte "Min baby" som en digital sundhedsplejerske som du har adgang til via din mobiltelefon eller tabletcomputer.

 

Det smarte ved app'en er, at den automatisk tilpasser sig barnets alder, og derfor holder trit med barnets udviklingstrin. Det gør, at app'en kan hjælpe dig med at huske vaccinationer, børneundersøgelser og D-vitamindråber.

 

Her er en oversigt og de nyttige funktioner som du finder i "Min baby":

 

- Amning: er et område som indeholder et væld af gode råd omkring amme teknikker og hjælp til de problemstillinger som uundværligt opstår i forbindelse med amning af dit barn.

 

- Søvn: hjælper dig med at skabe rutiner, når barnet bliver lagt i seng og det at skabe en naturlig reaktion ved træthed og det at sove i sengen. Samt hvilken hovedpude og babydyne du skal anvende.

 

- Mad: et uhyre vigtigt aspekt ved barnets udvikling er overgangen fra modermælk og til mos og senere mere fast føde. App'en hjælper med inspiration til den føde du kan give dit barn måned for måned. Du kan desuden se en udførlig videoinstruktion til den første mos og grød.

 

- Babypleje: den løbende pleje af dit barn omhandler vask, hudpleje, creme til tør hud, mund- og næse hygiejne - du kan læse værdifulde tips til hvordan du nemt klarer hverdagens udfordringer med babypleje.

 

- Sygdom: én ting er sikkert og det er børnesygdomme. Babyer bliver ofte syge, og tit står man som forældre og ved ikke sine levende råd. Men her kan du også spørge app'en til råds og så grundige beskrivelse af diverse sygdomsforløb og klare anvisninger til hvordan du kan afhjælpe symptomerne og hvornår du skal ringe til lægen.

 

- Gråd: du kan også bruge app'en som en introduktionsbog til gråd som er barnet første og mest primale måde at udtrykke sig på. Mange anser gråd for blot at være tegn på ubehag, smerte eller træthed - men gråd er faktisk en ret kompleks måde at kommunikere på.

 

Sikkerhed: som dit barn vokser og bliver mere mobil vil du opleve, at sikkerhed spiller et større aspekt i hjemmet. Bor du i flere etager kan børnesikring af trapper vær nødvendigt. Det er også vigtigt, at barnets legetøj er sikkert, hvis det leger uden opsyn i løbet af dagen. App'en hjælper både med børnesikring af hjemmet og giver dig inspiration til køb af babyudstyr.

 

 

Pris

 

"Min baby" er som app ikke gratis at bruge. Men den gode nyhed er, at app'en kun koster 35 kr., hvilket må anskues som en relativ overkommelig investering set i betragtning af den hjælp du kan trække på. Du kan løbe app'en til både iOS og Android enheder.

 

 

Din garanti for kompetent rådgivning

 

Al information stemmer overens med Sundhedsstyrelsens retningslinjer og formidlende vejledningen i deres publikationer til fagfolk og forældre. Godkendt af sundhedsplejersker og jordemødre.

Tilbage

Screenshots af Min baby til iPhone og iPad

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk