Nyheder: Samsung reklame?

Samsung reklame?

June 21, 2011

Det er et hårdt marked, men kan det blive for alternativt?

Samsung har arbejdet hårdt på at skabe kvalitets annoncer for deres nye Galaxy S II, og mange af dem er virkelig godt lavet samt fortæller budskabet på den helt rigtige måde, men denne ene efterlader én lidt spørgende med sin hensigt.

Denne nye annonce blev indsendt blot et par dage siden, og den har bestemt et lidt anderledes flow end de sædvanlige Galaxy S II reklamer.

Generelt har Galaxy S II annoncer været meget direkte og omhandlet en ting,  det  de mener der gør enheden meget bedre end resten.

Annoncerne har for det meste omhandlet telefonens slankhed, stemme-aktiverede funktioner, hurtig processor, og andre centrale funktioner.Denne video
gør det vel også på en eller anden måde, men på en langt mere unik måde end nogen anden telefon annoncer, vi har set.

Videoen viser en fyr med (skal vi bare sige) finger færdigheder. Faktisk er det en danse stil kaldet "Tutting", fyren her viser en masse moves hvorefter man i slutningen bliver ramt med "frigøre dine fingre."

Det giver vel også ok mening hvis man han læst et review omkring Samsung
Galaxy S II.

Telefonen har en
skærm, der er utrolig lydhør. Telefonens kan håndtere mere end ti fingre, så er du fingernem burde du ikke have nogen problemer.

Dette er en lidt usædvanlig annonce, og spørgsmålet er nok mere om den fortæller budskabet. Men en ting må vi give fyren i videoen, han er sku rimelig vild til det der tutting

Tilbage

Videoer om Samsung reklame?

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk