Nyheder: Sikkerhedsapps til din Android

Sikkerhedsapps til din Android

July 23, 2019

Det er ikke kun din computer, som står for skud, når snakken falder hackerangreb. Der skete næsten en fordobling i hackerangreb fra 2017 til 2018, hvor det nu ligger over 100 millioner, og det er derfor noget, du skal tage meget seriøst. Ligesom på din computer har du garanteret også en masse personfølsomme data på din mobil, og du skal altså vogte over disse på præcis samme måde, som du gør med din computer.

Er du ikke helt klar over, hvad du skal være opmærksom på, når det kommer til mobilen, så har vi nogle råd her, du med fordel kan tage til dig, hvis du vil være sikker online.

 

Find et antivirusprogram til mobilen

Dit vigtigste værn mod hackere, vira og lignende er, at du har et antivirusprogram. Det kan fange langt det meste, og det sørger for at slette skadelige programmer og apps, så du selv slipper for at tænke på det, når du bevæger dig rundt på internettet. Det er ikke altid lige så udbredt med antivirus til mobiler, som det er på computeren, og derfor skal du måske lave lidt ekstra research. Dog vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej her, og du kan blandt andet finde NorthGuard til Android på denne side. Her finder du en komplet løsning, som nok skal hjælpe dig hele vejen i mål med sikkerheden. De har ligeledes en support udover de sædvanlige hos NorthGuard, som sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller problemer.

Uanset om du vælger denne løsning eller ikke, skal du altså huske at have et antivirusprogram til din mobil.

 

Lav en sikkerhedskopi af dine data

Du ved aldrig, hvad der sker på din mobil, og du kan komme ud i, at du bliver nødt til at slette det hele, hvis du bliver ramt af et angreb. I en sådan situation er det en rigtig god ide, at du har gemt alt data et andet sted, så du hurtigt kan få det hele igen. Skyen er i særdeleshed blevet populær på dette punkt, og du kan med fordel også gøre brug af muligheden, så du aldrig mister dine data.

 

Hvis din mobil bliver væk

Det her råd er ikke direkte rettet mod hackerangreb, men i højere grad hvis du bliver udsat for tyveri. På iPhone hedder det ”find my iPhone”, mens der er en indbygget løsning ved Android. Med disse apps kan du spore din mobil, du kan igangsætte en alarm, men vigtigst af alt så kan du slette alt data, så tyven ikke har adgang til dine kreditoplysninger og andet følsomt. Dette råd spiller derfor også godt overens med ovenstående, hvor du så kan gendanne alle dine data på din ny mobil.

 

Vi bruger vores mobiler mindst lige så meget, som vi bruger computeren, og derfor skal den beskyttes i samme grad. Ovenstående er alle gode råd, du med fordel kan tage til dig allerede i dag, så du ikke skal gå og bekymre dig, når du bevæger dig rundt online.

Tilbage

Brugernes kommentarer

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk