Om realapps.dk

Hvem vi er og hvad vi vil med RealApps.dk

Vores mission er ganske enkel:

RealApps.dk ønsker at være Danmarks største arkiv med software og apps til mobile enheder og smartphone. Teknologien og udviklingen indenfor apps er gået med stormskridt de sidste par år og en stor del af Danmarks befolkning har allerede udskiftet den ældre mobiltelefon med en ny smart og funktionel smartphone.

Det overvældende udbud af applikationer (apps) til smartnesses kan virke svært gennemskueligt og vores mission er derfor at skabe Danmarks største arkiv over apps.

Det skal være nemt for en smartphone-ejer at navigere rundt på besøge RealApps.dk, vælge det styresystem som passer til ens smartphone og så navigere rundt i genre og kategorier i søgen efter en bestemt app eller hente inspiration til nye apps.

Alle vore anmeldelser er på dansk og vi bestræber os på at forklare, beskrive og anskueliggøre præcist hvad en bestemt apps funktion er.

Redaktionen er uafhængig af økonomiske interesser i f. eks salg af bestemte apps eller promovering af en særlig udviklers apps. Alle anmeldelser er fair og bedømmelsen bliver ikke påvirket af tredjepart.

Det er også en del af vores mission, og værdigrundlag, at en bruger og smartphone-ejer kan læse en upartisk anmeldelse af mobile apps.

Vi henviser, i langt de fleste tilfælde, direkte til producentens hjemmeside eller den online platform hvorfra den pågældende app kan downloades og installeres på brugerens smartphone.

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk