Ordbog: Windows Marketplace

Windows Marketplace

Windows Marketplace (bliver også kaldt "Windows Marketplace for Mobile", "Windows Phone Marketplace") er en portal udviklet af Microsoft og målrettet brugere med smartphones, der har Windows 7 Phone (Windows Mobile) som styresystem. Konceptet med Windows Marketplace er ganske enkelt, at brugere af Windows 7 Phone kan finde apps til deres smartphone, samt downloade og installere dem.

For at være i stand til at downloade apps fra Windows Mobile, så er det nødvendigt at installere Windows Marketplace til Mobile på ens smartphone.

Apps som er listet på Windows Marketplace er udviklet af tredjeparts-udviklere, men er godkendt af Microsoft og det er din garati imod falske apps med ondsindet kode eller apps udviklet med slette hensigter.

Hovedparten af de apps som er listet på Windows Marketplace er freeware og dermed gratis at downloade og benytte. Der findes også køber-apps, der koster lige fra 4-5 kr. til omkring 100 kr. Investerer du i en app via Windows Marketplace, så tilbyder Microsoft en 24-timers byttegaranti - det er ikke voldsomt lang tid, men nok til vurdere den købte app.

Udviklere som lister deres app på Windows Marketplace modtager cirka 70% i kommission for hvert salg af deres app. Det er en del mere end Apple tilbyder udviklere på App Store. Det koster 99$ at blive autoriseret som udvikler/sælger på Windows Marketplace. Herefter kan man som udvikler liste lige så mange apps som man lyster uden det koster ekstra.

Besøg Windows Marketplace

Tilbage

Modtag nyhedsbrevet fra RealApps.dk